fredag, februari 06, 2009

Terrorister får fortsätta härja i Södertälje

Åtalet mot den terroristgrupp i Södertälje som misshandlade en kvinna, hennes pojkvän och väninna i en gångtunnel i september i fjol har lagts ner. Om inte sex modiga män från Gnesta ingripit mot dom över 20 terroristerna kunde det ha slutat i mord.

Terroristerna har satt i system att hota vittnen, för att undvika att stå till svars för sina brott. Eftersom det svenska sk rättssystemet inte klarar att ens skydda vittnenas säkerhet kan terroristerna fortsätta härja fritt. På längre sikt kan dom bygga upp en sexistisk stat i staten med ett förtryck av oliktänkande som kan jämföras med Nazityskland, Zimbabwe och Burma.

Jag brukar i vanliga fall förespråka att domar överlåts åt proffsen, men om rättsväsendet inte gör sitt jobb ser jag inget fel i att medborgarna startar en motståndsrörelse. En stark och engagerad frivillig insatsstyrka kan kväva terrorstaten i sin linda. Jag hoppas att terroristernas namn börjar spridas via forum på nätet, för mig är det inte konstigare än vem som helst kan googla fram namnen på Hitlers och Mugabes bödlar.

Inga kommentarer: