lördag, december 20, 2008

Det görs för få aborter

Det utförs oroande få aborter i Sverige. Se bara på Rosengård. Tänk om föräldrarna till vandalerna som kastar sten på brandbilar haft bättre möjlighet till abort så hade vi sluppit eländet. Och då menar jag säkra aborter, inte bellypunching, galgar och rökning, som i värsta fall kan orsaka fosterskador som leder till att barnet saknar förmåga att tänka självständigt och se konsekvenserna av sitt handlande.

Nej, det är inte muslimer som ligger bakom eländet. Tvärtom så har muslimerna ett rationellt intresse av en fredlig dialog. Om det varit en ensak mellan Islamiska föreningen och fastighetsägaren hade vi sluppit den aggressiva upptrappningen.

Dom som bär skulden är vänsterextremister som påstår sig vilja ”hjälpa till”, och eskalera en konflikt som verken muslimerna eller fastighetsägaren vill ha. Det finns inget ”solidariskt” med att låta folk brinna ihjäl genom att attackera brandbilar. Det är inte heller ”solidariskt” att trappa upp konflikter där det finns en överhängande risk att allmänheten kommer att beskylla muslimer för. Och vilken ”klass” tillhör merparten av de som sitter i dom bussar som man kastar sten på?

Vinnarna är ND och liknande apartheidförespråkande grupper som eftersträvar den här typen av konflikter för att kunna styrka sina pseudovetenskapliga argument mot mångkulturen. Tyvärr förlorar muslimerna, som riskerar att i allmänhetens ögon få skulden för något som galningar på vänsterkanten orsakat.

Inga kommentarer: